Despre Noi

Artistic Revolution Corner este creatia unei echipe de artisti profesionisti din domeniul muzicii clasice si al fotografiei. Experienta noastra se construieste de peste 20 de ani in cadrul Filarmonicii “G. Enescu”, al Operei Comice pentru Copii sau in Orchestra Nationala Radio.

Arta este pasiunea si modul nostru de a trai si de a ne exprima. De-a lungul timpului i-am experimentat efectele asupra noastra si asupra copiilor si adultilor cu care am lucrat de cand ne profesam meseria. S-au scris tomuri intregi despre arta si efectele ei benefice in dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor si adultilor ca atare nu e nevoie sa va convingem de acest lucru. Noi stim cum sa invatam sa va exprimati artistic, sa va cizelati vocea sau abilitatile de a canta la un instrument dar mai ales sa fiti o varianta mai buna a voastra printr-o abordare cateodata neconventionala a universului artistic.

Plecand de la ideea ca “muzica este viata” ARC Studio este un mediu viu in care arta este limbajul comun, menit sa inspire, sa dezvolte creativitatea, gandirea artistica, sa vindece si sa bucure sufletul. Cursurile si atelierele noastre au fost create pentru a fi personalizate astfel incat sa raspunda nevoilor si gradului de cunoastere si pregatire ale fiecarui cursant.

Veniti la ARC Studio pentru a ne cunoaste si pentru a va descoperi pe voi in timp ce invatati sa va exprimati emotiile, cum sa le gestionati si sa le recunoasteti, dar mai ales cum sa le valorificati in avantajul vostru.

Profesorii ARC Studio

Alina Buzdugan

Alina Buzdugan

Artist, profesor si lucrator in lumina. De peste 20 de ani ma bucur sa profesez ca artist liric si pedagog predand pian si canto. Pregatirea mea m-a dus pe scene importante ale lumii unde orchestre celebre precum London Philharmonic Orchestra sau London Symphony Orchestra, Berliner Philharmoniker Orchestra, Israel Philharmonic Orchestra ori Luxembourg Chamber Choir canta. In prezent, sunt artist liric al Filarmonicii George Enescu si detin un doctorat obtinut la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti. Daca vreti sa invatati sa pictati cu sunete, sa va gasiti vocea si prezenta scenica veniti sa lucram impreuna pentru a ne bucura de minunatele beneficii ale muzicii.

Simona Rimer

Simona Rimer

Artist si pedagog prin excelenta. Anii mei de studiu si performanta artistica imi permit sa pot asigura oricarei persoane dornice de a aprofunda studiile muzicale, pregatirea necesara admiterii in cadrul unor institutii de profil liric. Sunt artistic in cadrul Filarmonicii George Enescu si va pot impartasi din experienta mea artistica si pedagogica descoperind impreuna varianta mai buna a artistului din voi.

Razvan Paun

Razvan Paun

Student al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, la sectia compozitie jazz si muzica usoara, bursier Erasmus. Se spune despre mine ca sunt ghidul ideal in cautarea tainelor muzicii, orchestratiei, compozitiei si ale muzicii electronice. Daca si pentru voi muzica este pasiune si modul in care doriti sa va traiti viata, va astept alaturi de mine pentru a descoperi cum sa o descifrati.

Petra Hriban

Petra Hriban

Artist instrumental al Operei Comice pentru Copii si al Orchestrei Romane de Tineret. Intalnindu-te cu mine vei invata cum sa cream curcubeie de note muzicale studiind flautul si blockflote-ul. Stiu sa te conduc, pas cu pas, in studiul acestor instrumente minunate ajutandu-te sa iti dezvolti capacitatea de memorare, puterea de concentrare, sa ai o respiratie corecta dar mai ales sa gandesti creativ. Impreuna vom invata notele muzicale colorand, vom studia lucrari clasice si actuale si vom sustine recitaluri.

Roxana Mai Antal

Roxana Mai Antal

Artist instrumentist si mentor. Profesionistul din mine iti pune la dispozitie o bogata activitate ca instrumentist si pedagog, in timp ce voi fi indrumatorul tau in studiul pianului si viorii. Voi fi alaturi de tine atunci cand vei descoperi si stapani rigoarea studiului dar si mai ales atunci cand vei obtine atat de ravnitul catifelat sunet al acestor instrumente.

Vlad Buzdugan

Vlad Buzdugan

Artist instrumentist al Orchestrei National Radio, sef de partida al partidei de corn, artist instrumentist al Operei Nationale si colaborator permanent al unor formatii de prestigiu din tara si strainatate. Alaturi de mine vei descoperi tainele cornului francez si vei deveni artistul instrumentist la care aspiri sa ajungi.

Igor Antoniuc

Igor Antoniuc

Artist instrumentist, colaborator in cadrul unor trupe nationale, fondator Guitar Coach Bucharest si pedagog cu experienta, pot sa te invat sa canti la chitara clasica, electrica, bass si ukulele. Putem aborda genurile: pop, folk, blues, jazz, rock, metal si funk. De asemenea, te pot indruma sa-ti acompaniezi vocea cu chitara sau ukulele.

Irina Ionescu

Irina Ionescu

Artist liric al Filarmonicii George Enescu, al Operei Comice pentru Copii, al Corului de Camera Preludiu si colaboratoare a unor prestigioase institutii de profil din tara si strainatate, cu o bogata activitate solistica si concertistica, in prezent doctorand al Universitatii Nationale de Muzica. Si daca toate aceste lucruri nu v-au impresionat veniti sa ne intalnim pentru a auzi ceea ce pot sa fac eu cu vocea mea. Voi fi alaturi de voi cand veti descoperi ce puteti face voi cu a voastra dar mai ales atunci cand va veti bucura de beneficiile terapiei ocupationale prin arta.

Elena Corbu

Elena Corbu

Fotograf si trainer. M-am indragostit de arta fotografica in urma cu 9 ani si de atunci viata mea a capatat o forma minunata. Cel mai mult imi place fotografia conceptuala si cea de portret, insa realizez cu drag si alte genuri fotografice, precum: fotografia documentara, de familie si de calatorie. Sunt de parere ca un artist trebuie sa se exploreze si sa se dezvolte permanent, fara sa se limiteze la un gen sau stil anume pe termen foarte lung. Si mai cred ca educatia vizuala are un rol foarte important in viata noastra, indiferent de varsta. Iar atunci cand vine vorba de a impartasi din experientele si cunostinte dobandite imi place sa o fac intr-un mediu creativ alaturi de oameni deschisi la minte si dornici sa exploreze viata si arta, atat individual (cursuri one to one) cat si in cadrul workshop-urilor de grup. Abia astept sa pasim impreuna in lumea artei fotografice.

Carol Michael Mai Antal

Carol Michael Mai Antal

Licentiat al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, la clasa maestrului Stefan Gheorghiu, a urmat cursurile de masterat sub indrumarea aceluiasi profesor, an in care a inceput sa studieze si viola. In anul 2001 devine angajat al Orchestrei Nationale Radio - vioara. Din anul 2005 ocupa postul de sef partida – viola al aceleasi orchestre. Acum, ajuns la maturitate artistica doresc sa iti impartasesc din tainele viorii si violei, dobandite de-a lungul intregii mele cariere muzicale si sa te ajut sa iti imbunatatesti performantele artistice.